THE BIG O MATFESTIVAL

En feiring av tradisjonelle norske råvarer med kokkene Tom Victor Gausdal og Even Ramsvik hos Sentralen Mat. Kokker fra det store utland skal også bidra til matopplevelser utenom det vanlige. Hvert måltid har én hovedingrediens som serveres i ulike varianter med vin fra Nondos/øl fra St. Hallvard. 10 – 12 retter hver kveld.

Hvor: Sentralen, Øvre Slottsgate 3
Onsdag 5. oktober: Fersktrukket sei fra Oslofjorden
Torsdag 6. oktober: Nydelig reinsdyr fra Røros

Registrer deg her


ANG. PÅMELDING

NB. Begrenset antall plasser. Påmelding skjer ved å registrere seg innen 20. september kl. 12:00. Loddtrekning avgjør hvem som får delta, og hvert «vinnerlodd» gir adgang for to personer. Pris er kr. 3000,- per person. Blir du trukket ut må kjøpet ferdigstilles innen 23. september kl. 12:00. Kun mulig å kjøpe ett lodd per middag.

 

For mer informasjon, kontakt frode@thebigo.no